Däckservice

I Gärsnäs tar vi hand om alla typer av däck. Försäljning, montering och reparation av däck till allt, från rullebör till lastmaskin. I Simrishamn servar vi främst person- och lätta lastbilar samt truckar och mindre trädgårds-maskiner.

Hjulinställning

I Gärsnäs gör vi hjulinställning på personbilar, husbilar, lätta och tunga lastbilar samt bussar.
När behöver du denna tjänst? Jo när bilen drar eller känns allmänt lurig att köra då är det läge att boka tid hos oss. Förutom bättre vägegenskaper får du minskad bränsleförbrukning och längre livslängd på däcken.

Auktoriserad AD-bilverkstad

I Simrishamn har du möjlighet att få din bil reparerad. Vi servar de flesta bilmärken och verkstaden är ansluten till AD-Bildelar vilket säkerställer kvaliteten på reservdelar och arbete. Vi har möjlighet att testa ljusbild och avgasvärden, kolla din bromsar i bromsprovaren och konditionstesta hjulupphängningen i vår stötdämpartestare. Vi har moderna diagnosinstrument för att kunna göra felsökning på din bil. Vid oljebyte använder vi i huvudsak högkvalitativa produkter från Castrol. Välkommen att slå en signal till Peter på 0414-10480 så bokar han en tid till din bil.

Däckhotell

Både i Gärsnäs och Simrishamn har du som privatperson eller företagare möjlighet att låta dina hjul vila upp sig mellan säsongerna. Innan däcken lägger sig till ro, tvättas dem och noteras i vårt förvaringssystem.

AC service

Kyler inte klimatanläggning som den ska? Ta kontakt med Jörgen på vår verkstad i Simrishamn så fixar han det.

Vår servicebil

Behöver du hjälp på fältet eller vägen, slå en signal så kommer vi. Händer detta när vi har stängt, ring vårt Journummer: 070-330 97 99