Punktering

Lite luft däcken? Kanske har du fått punktering och önskar få däcket reparerat, självklart lagar vi ditt däck om det kan anses säkert att göra så. Vi utför fackmannamässigt reparationer genom att ta av däcket från fälgen, inspektera och kolla det inifrån och sedan reparera det inifrån. Efter detta kan du sedan tryggt köra vidare precis som om inget hänt.

Hjulinställning

Sliter dina däck onormalt snett? Då kanske hjulinställningen är felaktig inställd på ditt fordon. Våra medarbetare är mycket kunniga även på detta område. Vi har också väldigt bra instrument som mäter vinklarna på hjulet med mycket hög noggrannhet. Rätt hjulinställning spar på däcken men även andra delar på bilen så som bussning och dylikt. Hjulinställning sparar även bränsle vilket oftast resulterar i den allra största besparingen för dig som bilägare.

Balansering

Skakar det i stolen eller ratten när du kör? Då är sannolikheten stor att du har obalans i något av hjulen. Man kan ha tappat en del balanseringsvikt eller så kan hjulets balans ha förändrats genom slitage. Om så är fallet så bör man balansera om hjulen. Komforten i fordonet blir oftast så mycket bättre när man gjort detta.