Vi har genom medlemskapet i Däckpartner avtal med de allra flesta etablerade däckleverantörerna på den Svenska marknaden. Alla däck som vi har med i vårt sortiment uppfyller krav vad gäller produktsäkerhet. Dessutom levereras alla däcken med minst full fabriksgaranti, i vissa fall är garantin ännu mer omfattande. Detta gör att du alltid kan känna dig trygg när du köper dina däck av oss. Vi har det mesta i lager när det gäller bildäck, C-däck och lastbilsdäck oavsett årstid så du kan ofta få däcken monterade redan samma dag. För entreprenadmaskiner, MC-däck eller traktor däck, så får vi oftast hem däcken till dagen efter.

Här nedan kommer lite kort information för de mest etablerade däckleverantörerna som vi jobbar med.

Continental

Continental är en tysk däcktillverkare med huvudkontor i Hannover. Sedan 2008 ägs koncernen av Schaeffler Gruppe. Continental är en av världens ledande komponentleverantörer till fordonsindustrin. Fokus ligger på säkerhet, komfort och körglädje. Med produkter som bromssystem, system och komponenter för drivlinor och fjädring, instrumentering infotainment lösningar, fordonselektronik, säkerhetssystem samt däck och andra tekniska gummiprodukter bidrar företaget till en högre trafiksäkerhet och en bättre miljö. För närvarande har Continental mer än 130 000 anställda på 200 orter i 36 länder.

http://www.continental-däck.se

Nokian Tyres

Nokian Tyres är världens nordligaste däcktillverkare som erbjuder trygghet under alla förhållanden. Nokian Tyres tillverkar vinterdäck, sommardäck, SUV-däck, däck för skogsmaskiner och skogstraktorer, däck för lastbilar, bussar och industrimaskiner.

http://www.nokiantyres.se

GoodYear

Goodyear grundades 1898 av Frank Seiberling. Goodyear utvecklar förstklassig ny däckteknik för de behov som dagens förare har. Från däck som ger förstklassiga prestandaresultat i tuffaste körförhållanden till däck med lång livslängd som ger dig bränslebesparingar. Goodyear fokuserar på utveckling av däck med hög prestanda och arbetar också hårt för att ta fram miljövänliga produkter.

http://www.goodyear.eu

Michelin

Ända sedan Michelin grundades har företagets mål varit att förenkla och förbättra resande och transport av varor och människor, och i förlängningen till utvecklingen av samhället. Michelin har idag sitt huvudkontor i Clermont-Ferrand. Michelins uppdrag är att bedriva varje del av sin verksamhet på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Detta innebär att företaget ständigt försöker göra saker effektivare för att tillgodose förväntningar hos kunder och aktieägare. I detta ligger också att värna om miljön.

http://www.michelin.se

Yokohama

Yokohama har representerats på den svenska marknaden i 20 år genom olika importörer och distributörer. Yokohama Scandinavia AB ägs sedan september 1995 av Yokohama Rubber Co. Ltd i Japan. Yokohama är en även godkänd leverantör av originalmonterade däck till de flesta japanska bilar och även till flera europeiska. Dessutom är Yokohama en av världens största tillverkare av last-, buss- och entreprenaddäck. Japanska Yokohama Rubber Co är den sjätte största däcktillverkaren i världen.

http://www.yokohama.se

Vredestein

Varumärket Vredestein är över 100 år gammalt och har fått förstklassig varumärkesstatus i fordonsbranschen. Produkterna omfattar bildäck, däck för jordbruks- och industritillämpningar och cykeldäck. En betydande del av våra bildäck designas av italienska Giugiaro. Vredestein har sitt huvudkontor i Nederländerna.

http://www.vredestein.se